Tel./Fax: +36-96/432-500 Mobil: +36-20/954-5848   E-mail:

 

A  Hess System VAGYONVÉDELEM  30 éves szakmai gyakorlattal vállalja:
  • lakások, társasházak, családi házak, garázsok, nyaralók,
  • irodák, boltok, raktárak, egyéb közületi létesítmények,

elektronikus védelmének kivitelezését maximálisan az Ön igényeihez igazodóan.

A  "Hess System"  név hitvallásunk szerint olyan újfajta "rendszert" jelent, amely minőségileg különbözik a megszokottól. A kivitelezés gondossága és az egyedi műszaki eljárások biztosítják, hogy a berendezés hosszútávon megbízhatóan működjön.

Célunk, hogy az elkészült riasztórendszer ne egy újabb "technikai nyűgöt" jelentsen, hanem megelégedésére és kényelmére szolgáljon. Ezen cél érdekében körültekintően alakítjuk ki a védelmi rendszert, figyelembe véve ügyfeleink kéréseit, életvitelét, szokásait, munkahelyeken a munkavégzés menetét.

Figyelünk rá, hogy lakása, irodája esztétikáját ne rontsuk el a vezetékezéssel, azt lehetőség szerint a kevésbé frekventált helyeken vezetjük (pl. előszoba, vizesblokk, raktár, stb.) Véleményünk szerint a riasztórendszer-szerelés nem azt jelenti, hogy a piros drótot a pirossal, a kék drótot a kékkel összekötjük, a dolog működik valahogyan, és lehet írni a számlát!

Egy riasztórendszer hosszú évekre, évtizedekre készül - számtalan szempontot kell tehát a szerelés előtt mérlegelni, és ezek nem kizárólag műszaki szempontok!

Előfordulnak olyan esetek, amikor a szerelést végző cég a számla kifizetése után "eltűnik", ha az ügyfélnek problémája, kérdése van, ők már nincsenek sehol. Különösen gyakori ez a jelenség a "vándor mutatványos" cégek esetében: korszerűtlen, műszakilag inkorrekt eszközökkel járják az országot, azonnali szereléssel és az "olcsó" ár ígéretével beugraszják a laikus, biztonságra vágyó ügyfeleket, átveszik a pénzt majd eltűnnek. Ezek a megrendelők csak egyet nem kapnak: biztonságot.

A felszerelt "riasztó" szakmailag általában a legalapvetőbb igényeknek sem felel meg, a szerelést végző cég pedig nem tudja (nem is akarja) biztosítani a szerviz lehetőségét, a megrendelő problémáinak megoldását.

A  Hess System VAGYONVÉDELEM  különösen fontosnak tartja az ügyfelekkel való hosszútávú jó kapcsolat kialakítását és fenntartását!

Egy riasztóberendezés olyan elektronikus készülék, amely a nap 24 órájában üzemel, szüksége van ezért rendszeres ellenőrzésre, karbantartásra. Minden ügyfelünknek a garanciaidő lejárta után is biztosítjuk a hosszútávú, rendszeres karbantartás lehetőségét. Ügyfeleink bármilyen problémájukkal, kérdésükkel elérnek bennünket, legyen szó akár egy új dolgozó kódjának beviteléről, vagy akár csak a kezelési tudnivalók felfrissítéséről.

A Hess System VAGYONVÉDELEM komplex szolgáltatást nyújt!

Riasztórendszeréhez igény szerint 24 órás távfelügyeleti szolgáltatást biztosítunk vezetékes telefonon, illetve GPRS/GSM vagy rádiós átviteli úttal. A távfelügyeleti szolgáltatás biztonságos működéséhez, az átjelzési útvonal védelmére többféle műszaki megoldással is tudunk szolgálni.

Ha szeretné, hogy lakása, irodája összes gyengeáramú rendszere egy kézben fusson össze, készséggel segítünk ebben is!

A riasztóberendezések széles skáláján túl vállaljuk beléptető, ajtónyitó rendszerek, telefon alközpontok és -kiegészítők, audio- és videokaputelefonok és egyéb kommunikációs berendezések beszerzését, felszerelését, egyedi elektronikai megoldásokat, az általunk telepített berendezések garanciális és garanciaidőn túli javítását, karbantartását.

Készséggel várjuk érdeklődését telefonon, levélben vagy e-mail útján! 

© 2010 Hess System Vagyonvédelem